Noa Real Estate

Nog 42 beschikbaar

Les Balcons

Sint-Lambrechts-Woluwe3260044
Gelegen in Sint-Lambrechts-Woluwe, geniet "Les Balcons" van de voordelen van een residentiële gemeente op een boogscheut van het stadscentrum van Brussel. vlakbij ontdekt u een waaier van faciliteiten zoals werkgelegenheid, onderwijs, groene zones, winkelen en ontspanning. 
Het aanbod van 1, 2 en 3 kamerappartement is erg gevarieerd : kleine en grote appartement, penthouses en duplexappartementen. Alle woonentiteiten genieten bovendien van panoramische zuid- of oostgerichte terrassen. In de kelderverdieping is een ruime ondergrondse parking voorzien.Bij iedere woonentiteit zijn fietshaken inbegrepen. De appartementen worden kwalliteitsvol en smaakvol ingericht en we geven de koper de mogelijkheid om zijn appartement naar wens in te richten.

TROEVEN
- Terrassen
De appartementen in "Les Balcons" genieten van een ruim terras over de volledige breedte van het appartement, allemaal zon georiënteerd naar het oosten en/of naar het zuiden. De terrassen zijn afgewerkt in hoogwaardige materialen, zoals glazen balustrades, hardhouten vloeren, ... De penthouses hebben zelfs terrassen van ruim 4m diep !

- Energiezuinig wonen
"Les Balcons" wordt gebouwd volgens de passief-standaard en munt daardoor uit door een weldoordacht, duurzaam en toekomstgericht ontwerp, getypeerd door uitstekende energie- en milieuprestaties. De selectie tot voorbeeldgebouw door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, gekend door zijn verregaande ambities, is hierbij veelzeggend.

- Comfortabel wonen
Naast de hoogwaardige inrichting en de individuele kopersbegeleiding zal men in Les Balcons ook genieten van enkele extra diensten. In het project is een ruimte voorzien voor het laten leveren en ophalen van pakketjes. Zo dienen de bewoners in geval van leveringen of bestellingen niet aanwezig te zijn. Elke koper krijgt bovendien van Proximus gedurende 1 jaar een gratis abonnement voor internet, TV en telefonie. Dit betekent voor u een financieel voordeel van ca. €800.

AANBOD
"Les Balcons" omvat 85 appartementen en verschillende commerciële ruimtes en kantoren.
vanaf € 239.000 3
Oryx
Industrieweg 76
9032 Wondelgem